Telefon:
053-615-464

Fax
053-615-464

Vatrogasci posjetili Cicibane

Kako je i uobičajeno u ovom periodu, djelatnici DVD-a Otočac posjetili su mališane Dječjeg vrtića "Ciciban". Uz ugodno druženje i razgovore vatrogasci su pokazali gašenje požara vodom i pjenom, te posebno zanimljivo je bilo dizanje i spuštanje u košari. Na taj su način najmlađima približili ulogu vatrogasaca, kako vatrogasac izgleda, što obavezno mora imati na sebi i što se sve nalazi u vatrogasnim kamionima.

Mališanima su podijeljene vatrogasne bojanke koje je izdala Hrvatska vatrogasna zajednica, a za uspomenu su oni vatrogascima darovali slikovnicu s dječjim crtežima na temu vatrogastva.

Završena građanska akcija "Radost dječjeg igrališta"

U planiranom roku završena je građanska akcija "Radost dječjeg igrališta".  Ova građanska akcija provedena je zahvaljujući financijskoj podršci Zaklade "Kajo Dadić" iz Splita u sklopu Decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Ukupna vrijednost akcije je 21.637,50 kn, a iznos odobren od Zaklade je 13.000,00 kn. Ostatak sredstava osiguran je iz vlastitih sredstava i donacija. U provedbi akcije sudjelovalo je 50 volontera, te se zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji akcije. Pored zaposlenika vrtića i roditelja trenutnih korisnika u provedbi akcije su sudjelovali: Grad Otočac, LAG Frankopan, Srednja škola Otočac (učenici II. r. šumarskog i I. r. elektro usmjerenja) , Turistička zajednica Grada Otočca, Elektrolika - Pogon Otočac, Lika ceste - Nadcestarija Otočac, Obrt Pemper d.o.o. Otočac, Njegovan d.o.o. Otočac, Hrvatski radio Otočac, portal GlasGacke te građani. Realizacijom ove akcije Vrtić je dobio kvalitetniji prostor za igru i poticanje razvoja djece; siguran, ugodan i poticajan okoliš za učenje, igru i druženje; mali vrt kao mjesto za opuštanje i mirnije aktivnosti; postavljeno mini igralište, uređene pješčanike, kućice ... Povećana je kvaliteta usluga dječjeg vrtića "Ciciban" za njegove trenutne, ali i buduće korisnike.

Predstava za male Cicibane

Danas je u dvorištu Vrtića održana predstava za djecu u izvedbi Čarobnog svijeta iz Zagreba pod nazivom "Tko donosi najljepši dar - jaje, zeko ili dimnjačar". Vesela i interaktivna predstava trajala je 35 minuta.

Dječji tjedan u DV "Ciciban"

U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna u dječjem vrtiću "Ciciban" provedene su brojne prigodne aktivnosti prilagođene uzrastu od jaslica do vrtićkih skupina. Razgovaralo se o dječjim pravima, obvezama, crtalo se, igralo i pjevalo. Izrađivali su se plakati na temu dječjih prava, a na kraju tjedna vrtićke skupine Leptirići i Ježići posjetili su ured Gradonačelnika. Tom prigodom Gradonačelniku je uručen mali poklon - slika i plakat koje su djeca izradila sa svojim odogojiteljicama.

Hrvatski olimpijski dan

Već petu godinu za redom djeca i odgojiteljice našeg Vrtića sudjeluju u športsko-edukativnom projektu Hrvatski olimpijski dan (HOD),10. rujna. Kroz edukativne radionice o olimpizmu primjerene dobi i interesu djece, sportskim aktivnostima i crtanjem na temu sporta te izlaganjem radova na panoima u vrtiću, obilježen je Hrvatski olimpijski dan. Na igralištu vrtića odgojiteljice su organizirale sportske aktivnosti za djecu unutar skupina. Djeca vrtićke dobi su se natjecala u skoku u dalj, bacanju loptice u dalj i trčanju. Po prvi puta su sudjelovala i djeca jaslične dobi i to u puzanju na strunjači. Najuspješnijima su dodijeljene medalje.

KONTAKT INFORMACIJE

Ivane Brlić Mažuranić 3
53220 OTOČAC

E-mail: djecji.vrtic.ciciban@gmail.com 
Telefon/fax: 053 615 464

Mobitel: 098 445 250

PEDAGOG

Mob: 099 538 5498

e-mail: pedagog.ciciban.otocac@gmail.com

RADNO VRIJEME

Uprava:
Pon-Pet: 07:00 - 15:00

Vrtić 
Ponedjeljak: 06:30 - 16:30
Utorak: 06:30 - 16:30
Srijeda: 06:30 - 16:30
Četvrtak: 06:30 - 16:30
Petak: 06:30 - 16:30
Subota: zatvoreno
Nedjelja-Praznici: zatvoreno

SOCIALNE MREŽE

Facebook
Youtube
Instagram